logo
LET OP: NIEUW TELEFOONNUMMER: 06 - 20 823 833

 

Algemene informatie
Uw drukwerkorder doorgelicht

In een tijd van bezuinigingen is het goed uw bestaande drukwerkorder eens onder de loep te nemen. Een prijsvergelijking is dan op z'n plaats. Wij leveren graag vrijblijvend een offerte. Wellicht dat ook u zich na binnenkomst verbaast over ons prijs-prestatieniveau!

 

Perfectie/presentatie

Soms krijg je prachtig drukwerk in de bus. Dat valt direct op en zorgt voor vele positieve reacties. Het is duidelijk anders dan doorsnee... een perfecte presentatie! Het is niet alleen leuk om fraai drukwerk te ontvangen, maar als bedrijf zeer nuttig om dergelijk drukwerk te verzenden. Dan wordt immers uw drukwerk en bedrijf onderwerp van gesprek.

 

Uw jaarrapport in een nieuw jasje

Uw jaarrapport kan voortaan dienst doen als 'visitkaartje'. Kies eens voor een andere opzet en laat zien dat u als bedrijf bij de tijd bent. Leg bijvoorbeeld het accent in tekst en illustraties op een bepaald thema. Maak van uw rapport een actueel, prettig leesbaar geheel, dat uw bedrijf perfect in beeld brengt. Stap voor één keer eens af van de A4-vorm en durf iets creatiefs te doen ... Heeft u al een idee? Wij denken graag met u mee en verzorgen het totale productieproces!

 

Kleur brengt fleur!

Veel nieuwsbrieven, personeelsbladen en bedrijfsberichten worden gedrukt in zwart. Heeft u er weleens aan gedacht een andere kleur te nemen? Bijvoorbeeld de kleur die terugkomt in uw eigen huisstijl? Ook kunt u deze als tweede, zogeheten steunkleur gebruiken. Verwerkt in verschillende rasters, kan die ene kleur op vele manieren worden toegepast. Daar kan uw uitgave danig van opfrissen, want kleur brengt fleur!

 

Huisstijl opgefrist

Zelfs een fraai logo of een bijzondere huisstijl kan verouderen ... Wordt het tijd voor een nieuw gezicht? Of kan het herkenbare, huidige logo worden aangepast aan de tijd van nu? Wij leveren u graag een bij uw bedrijf passend nieuw of vernieuwd ontwerp! 

 

Vormgeving

Esschendal heeft creatieve vormgevers die er naar streven om met elke klant mee te denken Uiteindelijk moeten ze uw wensen,
ideeën en specificaties naar een beeldbepalend ontwerp met een krachtige uitstraling vertalen.

U kunt onze vormgevers inschakelen voor alleen een logo, maar ook voor het ontwerpen van een huisstijl, nieuwsbrief,
reclame- of promotiemateriaal. Wanneer u dat wenst, wordt u nauw betrokken bij de ontwerpfase.

vormgeving

 

Drukwerk

Met Esschendal bent u zeker van drukwerk dat scoort.
We werken met geavanceerde computergestuurde apparaten.
Ook aan de kwaliteit van het meer ‘ambachtelijke’ drukwerk zoals offset en zeefdruk stellen we de hoogste eisen.

Wij kunnen de meest complexe opdrachten aan.

 

drukwerk

Copyright: Esschendal reclame - Noorderstraat 31 - 9524 PB  Buinerveen - M: 06 20 823 833